Fruitkast online

Als je op een fruitkast online wilt gaan spelen is het natuurlijk goed om te weten wat je kunt verwachten qua speluitvoeringen. Online fruitkasten spelen is dan wel niet heel moeilijk, maar je wilt wel een keuze hebben uit voldoende titels en er zeker van zijn dat je deze ook op een begrijpelijke manier kunt spelen. Een groot voordeel van een fruitkast online spelen is dat je als speler de mogelijkheid hebt om uit meer dan 100 verschillende fruitmachines te kiezen. Daarbij zijn heel wat nieuwe fruitkasten te vinden, maar uiteraard ook de nodige speelautomaten die je wellicht ook al kent vanuit een speelhal of het café. Dat het assortiment online veel groter is komt natuurlijk voort uit het feit dat er voor iedere fruitkast online geen fysieke ruimte nodig is, maar dat alles op basis van software geregeld wordt. Op onze homepage heb je al kunnen zien dat online fruitkasten spelen zowel gratis als voor geld kan, maar wat kun je nou eigenlijk van de inrichting verwachten?

Speluiterlijk online fruitkasten

Wanneer je op een casinosite met fruitkasten terecht komt is het wellicht goed om te weten hoe je het uiterlijk van een fruitkast online tegemoet kan zien. Om te beginnen moet je weten dat deze niet veel afwijkend zijn van de fysieke gokkasten, alleen dat de online fruitkasten natuurlijk wel op je beeldscherm worden weergegeven. Dit betekend dus dat je het gevoel kunt krijgen of je aan een echte fruitkast speelt, alleen dan zit je thuis bijvoorbeeld gewoon lekker aan je laptop of PC. Bij het spelen van de fruitkasten kom je uiteraard heel wat fruitsymbolen tegen om winsten mee te kunnen behalen op de nodige winlijnen, maar ook wordt er gebruik gemaakt van bekende BAR en 7 symbolen om hoge prijzen mee over de streep te kunnen trekken. Spelen doe je met giraal geld, wat uiteraard uiterst veilig is omdat stortingsmethodes als iDeal of PaySafeCard altijd via een veilige SSL verbinding gebruikt kunnen worden.

Fruitkast spelregels

Voordat je bij een goksite op fruitkasten spelen gaat willen we je nog één ding vertellen en dat zijn de fruitkast spelregels die gehanteerd worden. Hoewel iedere gokkast andere regels kan hebben is de basis over het algemeen hetzelfde. Bij de meeste fruitmachines zal je namelijk zien dat er een basisspel aanwezig is met 3 rollen en je in het bovenspel 3 of meer rollen vindt om prijzen op te winnen. In het basisspel vind je doorgaans 1 winlijn om credits op te verzamelen voor de winbank. Als je voldoende credits op de winbank hebt kun je het bovenspel gaan spelen, maar er zijn ook fruitkasten te vinden waar je rechtstreeks met je saldo op de bovenste rollen van start kunt gaan. In het bovenspel vind je altijd minimaal 5 winlijnen, die ook tegelijkertijd prijzen uit kunnen keren. Zoals je wellicht wel zal begrijpen zal daarom het aantal credits dat op het bovenspel gespeeld moet worden vaak hoger zijn, maar kun je daarmee ook veel meer en hoge prijzen winnen.

Klaar om op een fruitkast online te gaan spelen? Kijk eens bij Fruits 4 Real en ontdek de vele gokkasten die zij 24/7 in het assortiment beschikbaar hebben om een gokje op te wagen!